Tichelaar Fotografie

Uw adres voor uw foto opdrachten.

WIE BEN IK

IMG_7460_kWie ben ik? Ik ben Gertjan Tichelaar, geboren op 1 januari 1972 te Hengelo en daar ook woonachtig. Ik ben getrouwd en vader van een zoon en dochter.

Mijn passie voor fotograferen komt vanuit een vakantie. Ik wilde mooie vakantie foto’s en kocht mijn eerste spiegelreflex camera. Tijdens deze vakantie veel gelezen over fotografie en de mogelijkheden daarin en sindsdien “verslaafd” aan fotograferen.

Nog steeds veel aan het experimenteren, veel verschillende onderwerpen aan het uitwerken en veel docu aan  het doorlezen om mij steeds verder te verdiepen in het fotograferen. Door het laten zien van mijn werk binnen een fotoclub krijg ik feedback waar ik weer van leer en kan toepassen in mijn “hobby” . In de diverse pagina’s op deze site kun je een aardige indruk krijgen van mijn werk. Met verschillende tussen poses worden de afbeeldingen vernieuwd, blijf een regelmatige bezoeker om op de hoogte te blijven van de laatste afbeeldingen. Mocht je een afbeelding tegenkomen waarvan je denkt, dat zou bij mij ook wel mooi aan de muur hangen, neem contact op voor de mogelijkheden. De foto kan dan op verschillende varianten gedrukt worden, zoals op verschillende soorten hout, canvas, kunststof of zelfs op aluminium.

Mocht je interesse hebben in een fotoshoot, of een nieuwe profiel foto voor je cv of social media nodig hebben, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


NIEUW:

Een cadeau nodig maar je weet niet wat je geven moet? Tichelaar Fotografie heeft nu ook cadeaubonnen. Verkrijgbaar voor elk bedrag en te besteden voor elke shoot bij Tichelaar Fotografie.

Tichelaar Fotografie kan ook uw afdrukken verzorgen. Van 10×15 cm tot aan A2 formaat, in kleur en zwart wit. Tevens is het mogelijk om een afbeelding af te drukken als ansichtkaart. Altijd leuk om iemand te verrassen met je leuke foto.


Tichelaar Fotografie, betaalbare fotografie.


Je kunt mij ook vinden op Facebook en Twitter.

 

1 reactie

  1. hoi pap speel de gratis games van mickrocon.nl en je hebt een leuke site tot vanavond moustafa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Tichelaar Fotografie

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: