Site Overlay

Prijslijst 2024

Fotoshoot………Vanaf € 125,00

Fotoshoot is met maximaal 4 personen, meerprijs per persoon is € 10,50. Je ontvangt met 4 personen gemiddeld 5 digitale afbeeldingen. 

Fotoshoot kan op locatie, maar ook in de studio te Borne, vooraf nemen wij je wensen door.  Bezoek studio kan alleen op afspraak.

Combo ……….vanaf € 140,00

Een fotoshoot waarbij je gemiddeld 5 afbeeldingen in hoge kwaliteit via e-mail ontvangt, met daarbij:

3 afbeeldingen op A4 afgedrukt…..€ 140,00

5 afbeeldingen op A4 afgedrukt…..€ 150,00

Combo fotoshoot met make-up en haarstyling ……….€ 160,00 p.p.

Naast de fotoshoot kunnen wij ook jouw make-up verzorgen en je haar stylen. Zo kom je op zijn mooist op de foto en ben je er verzekerd van dat je op een natuurlijke manier opgemaakt wordt. Make-up en je haar wordt verzorgd door Natural by you_byshy.

Profielfoto……..€ 85,00

Jij ontvangt 3 verschillende profielfoto’s digitaal in jouw mailbox. De foto’s zullen bij mij in de studio genomen worden. Op verzoek kan het ook op locatie.

(Voor groepen kan er een korting worden besproken.)

Cadeaubon……….Vanaf € 15,00

U kunt het juiste cadeau niet vinden? Last minute cadeau nodig? Denk eens aan een cadeaubon van Tichelaarfotografie. Voor elk bedrag vanaf € 15,00. Op de cadeaubon is ruimte om uw felicitatie te vermelden. De bon kan naar elk adres verstuurd worden, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Evenementen………Vanaf € 150,00

Ook uw evenementen kunnen worden vastgelegd. Prijs is vanaf € 150,00 waarbij ik 3 uur op locatie foto’s maak. Locatie binnen 25 km vanaf Hengelo, daarna wordt er € 0,45 per kilometer in rekening gebracht. Foto’s worden digitaal verzonden.

Productfotografie………Prijs op aanvraag

Elk product heeft zijn eigen kenmerken waardoor elk product op zijn eigen manier gefotografeerd moet worden. Neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

(laatste update: 01-01-2024)

De gemaakte foto’s worden alleen in overleg gebruikt voor social media of in een portfolio geplaatst.

%d